Klopp verwonderd over waanzinnige Salah: Zijn cijfers zijn echt krankzinnig

Klopp verwonderd over waanzinnige Salah: "Zijn cijfers zijn echt krankzinnig"

07-11-2022 09:09
6

Jürgen Klopp is verwonderd over hetgeen dat zijn aanvalsleider Mohamed Salah zondag heeft neergezet tegen Tottenham Hotspur. De dubbelslag van de Egyptenaar was genoeg voor de drie punten. Daardoor kan de Engelse grootmacht eindelijk weer eens terugblikken op een topweekend.

Salah staat na 274 wedstrijden in het shirt van The Reds op 170 goals. "Het is ongelofelijk. Over vier, vijf of zes jaar kijkt iedereen terug naar zijn carrière als één van de beste aanvallers", zegt hij op de persconferentie na het gewonnen duel. Dat het begin van het seizoen moeizaam verliep, dat kan gebeuren volgens de Duitse trainer. "En nog steeds was hij betrokken bij de meeste kansen in Europa", verdedigt hij zijn sterspeler.

Klopp is niet alleen blij met zijn twee treffers, maar benadrukt zijn defensieve inzet. "Wat me het meest tevreden maakt is dat hij voor het team speelde. Ik ben er niet verbaasd over, maar het is heel belangrijk. Hij wordt hier soms door bekritiseerd namelijk", besluit hij.

Liverpool staat na de gewonnen wedstrijd tegen Tottenham op een achtste plaats in de competitie. De club kende een moeizame seizoenstart, maar zijn wel door naar de volgende ronde in de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie