Gefrustreerde Ten Hag ziet groot probleem bij Man United: 'Onacceptabel'

Gefrustreerde Ten Hag ziet groot probleem bij Man United: 'Onacceptabel'

06-11-2022 19:32
1

Erik ten Hag is alles behalve te spreken over het spel van zijn ploeg tegen Aston Villa. Dat vertelt de manager na afloop van het duel. Manchester United ging met 3-1 onderuit tegen de ploeg uit Birmingham.

"Je verliest deze wedstrijd in het begin van de eerste en tweede helft", reflecteert Ten Hag voor de camera van Sky Sports. "Tussen die openingsfases hadden we zeker terug kunnen komen. Het tweede gedeelte van de eerste helft was goed van onze kant. We hebben toen met Cristiano Ronaldo en Alejandro Garnacho zeker een aantal kansen gecreëerd. En dan valt die goal aan de andere kant. Onacceptabel dat we uit een counter als zo snel na rust een doelpunt tegen krijgen."

Ook linksback Luke Shaw was ontevreden met het spel van Manchester United. De linksback maakte het enige doelpunt voor de bezoekers, maar zijn goal kwam op naam van Aston Villa-speler Jacob Ramsey. "Als je in dit soort wedstrijden zo langzaam start, dan weet je dat je gaat verliezen. We waren echt niet goed genoeg en we geloofden er ook niet in. Je moet altijd blijven geloven dat het nog lukt, ook al sta je 2-0 achter", vertelt de verdediger bij Metro Sport.

Voor Manchester United betekende het verlies tegen Aston Villa het einde van een lange zegereeks. Voor de thuisploeg was het de eerste keer in 24 thuiswedstrijden dat er werd gewonnen van de bezoekers uit Manchester.