Deila geeft de scheidsrechter gelijk: “Voor mij is de beslissing gewoon OK”

Deila geeft de scheidsrechter gelijk: “Voor mij is de beslissing gewoon OK”

06-11-2022 16:45
4

Het was geen prettige avond voor Standard en haar supporters. De Rouches verloren met een 2-0 op het veld van Eupen. Na afloop van de wedstrijd was er veel te doen rond de beslissing van de scheidsrechter.

Nicolas Raskin zou na afloop van de wedstrijd de scheidsrechter een “klootzak” genoemd hebben. Deze uitspraak kwam er na een handsbal van diezelfde Raskin. Resultaat: een penalty voor Eupen en meteen ook de openingstreffer. 

In tegenstelling tot zijn spelers klaagt Deila niet over de scheidsrechter: "Voor mij is het OK”, klonk het bij Deila. De coach van de Rouches maakte dus geen excuses na de 2-0 nederlaag van Standard in Eupen.

"Zinckernagel's rood? Dat is rood”, getuigt de coach van Standard. “Het is onhandig, maar een trap zo hoog op het scheenbeen is gevaarlijk. Wat de straf betreft, ik heb het niet meer gezien, maar ik hoorde dat de beslissing OK was." De Luikse T1 wees vooral op het volledig verknoeide einde van de wedstrijd door zijn mannen. "We moesten meer doen, maar het was een chaos."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie