Mignolet na nederlaag Club Brugge op Gent: “Twee goals zomaar weggegeven”

Mignolet na nederlaag Club Brugge op Gent: “Twee goals zomaar weggegeven”

06-11-2022 15:58
31

De Slag om Vlaanderen werd zondag gewonnen door KAA Gent. Een mak Club Brugge kreeg een 2-0 om de oren. Na afloop van de wedstrijd klinkt Simon Mignolet vooral teleurgesteld. 

De keeper van Club Brugge had het gevoel dat ze niet slecht aan de partij gestart waren. Integendeel. “We starten goed aan de partij”, klinkt het bij de talisman van de landskampioen. De manier waarop ze de twee goals slikten daar was de keeper een stuk minder positief over. “Dan geef je twee goals zomaar weg, daardoor konden we ons eigen spel niet meer maken en kwamen we onder druk.”

Een nederlaag voor de landskampioen, en Club Brugge ziet het gat opnieuw groter worden met de leider in de stand KRC Genk. Antwerp moet straks nog volop aan de bak tegen RSC Anderlecht en kan ook haar voorsprong vergroten. 

Maar er zijn lessen te trekken uit het verlies van zondag meent Mignolet. “Daar moeten we lessen uit trekken”, geeft Mignolet aan over de tegendoelpunten. “In de tweede helft was er meer evenwicht, maar je staat dan al 2-0 achter. Je moet achtervolgen. Het probleem is dat we nooit in zo’n situatie zouden mogen zitten.”