Romano over toekomst De Ketelaere: “AC Milan heeft alle vertrouwen in Charles”

Romano over toekomst De Ketelaere: “AC Milan heeft alle vertrouwen in Charles”

06-11-2022 12:15
1

Het loopt niet van een leien dakje voor Charles De Ketelaere bij AC Milan. Newcastle United mag dan onlangs in verband zijn gebracht met De Ketelaere, Fabrizio Romano benadrukt dat AC Milan nog steeds van plan is om de speler te houden.

De Ketelaere kwam in de zomer naar Milan van Club Brugge. De spits van AC Milan heeft echter nog niet zijn stempel kunnen drukken op zijn nieuwe ploeg. Er gaan dan ook meteen geruchten de ronde dat de Rode Duivel meteen nieuwe oorden zou kunnen opzoeken. Leeds United en Newcastle United koesteren nog steeds interesse in de voormalige speler van Club Brugge

Romano benadrukt echter dat Milan De Ketelaere nog steeds wil houden, en dat het normaal is dat een jonge speler worstelt met zijn vorm na zo’n grote transfer. "Ik ben me ervan bewust dat er al wat gespeculeerd wordt over de toekomst van De Ketelaere, die pas in de zomer bij AC Milan kwam van Club Brugge," aldus Romano in zijn CaughtOffside-column.

"Hij is weliswaar wat traag op gang gekomen, maar dat komt omdat Milaan, de Serie A en dat niveau niet hetzelfde is als Belgisch voetbal... dus ik denk dat het normaal is”, klinkt het bij Romano. “Alle links die ik zie zijn niet waar, want hij blijft bij AC Milan en ze vertrouwen hem als topspeler voor de toekomst nadat ze bijna 35 miljoen euro in hem hebben geïnvesteerd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie