Vadis voor Club Brugge: “Niet super special, maar fans verplichten ons te winnen

Vadis voor Club Brugge: “Niet super special, maar fans verplichten ons te winnen"

06-11-2022 10:44 Laatste update: 10:58
9

Zondag is het weer tijd voor KAA GentClub Brugge. Vadis Odjidja heeft zin in de Slag om Vlaanderen en wil de Buffalo's de zege schenken. De middenvelder wil zijn truitje nat maken voor de fans.

In augustus van vorig jaar won Gent thuis met 6-1 van Club Brugge. Voor de fans van de Buffalo's mag het zondag opnieuw zo'n vaart lopen. Ook de Gentse spelersgroep kijkt uit naar het duel tegen de tegen rivaal. "Die match tegen Brugge leeft ook bij ons", noteerde Sportwereld uit de mond van Vadis.

Volgens de aanvoerder van Gent weten zijn ploegmaats wat er zondag op het spel staat. "Verschillende jongens hebben soms nog maar een korte geschiedenis bij de club maar ze kennen wel het belang. De anderen zullen nog wel grondig ingelicht worden."

Verplicht winnen
Momenteel staat Gent zesde in de stand. Willen de Buffalo's Play-Off 1 halen dan winnen ze beter van Club Brugge, want momenteel is de kloof met de nummers drie (Club Brugge) en vier (Union) al acht punten. "Het is duidelijk dat het een belangrijke wedstrijd is, ook voor ons. Niet super speciaal. Het enige speciale is dat de fans ons absoluut verplichten om die wedstrijd te winnen."

Zondag begint KAA Gent - Club Brugge om 13u30 in de Ghelamco Arena. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie