Bornauw spreekt duidelijke taal en wil terugkeren naar RSC Anderlecht

Bornauw spreekt duidelijke taal en wil terugkeren naar RSC Anderlecht

06-11-2022 21:30
5

RSC Anderlecht zag nog niet zo lang geleden Vincent Kompany terugkeren, terwijl ook Romelu Lukaku, Leander Dendoncker en Youri Tielemans in het verleden al aangeven te zullen terugkeren. Zij zijn niet de enigen.

In een gesprek met La Dernière Heure geeft Sebastiaan Bornauw namelijk aan dat hij een terugkeer naar Anderlecht wel ziet zitten. De verdediger komt momenteel uit voor VfL Wolfsburg, waar hij momenteel een basispion is. Maar in de toekomst zou hij weleens terug het shirt van Anderlecht aantrekken.

"Ik kom zeker terug", geeft hij aan. "Maar de vraag is: als speler of in een andere rol bij de club? Ik denk dat ik de club ook op andere manieren kan helpen. Als coach, trainer of zelfs in een andere rol", geeft de verdediger aan.

"Ik moet mijn idee verfijnen. Er is nog een lange weg te gaan tot die tijd en ik moet nog steeds nieuwe vaardigheden ontwikkelen die ik nu nog niet heb. Maar ik hou van het idee om iets terug te geven aan mijn club", aldus Bornauw.

Als het niet als speler is, kan Bornauw alvast in de leer gaan bij zijn vader. Zo is Kenneth Bornauw momenteel COO/CCO bij paars-wit.