'Nieuwe Neymar' (16) op weg naar Europa: vader bevestigt vertrek uit Brazilië

'Nieuwe Neymar' (16) op weg naar Europa: vader bevestigt vertrek uit Brazilië

05-11-2022 18:55
3

Real Madrid, Paris Saint-Germain en Chelsea staan met z'n drieën te trappelen om het Braziliaanse wonderkind Endrick te contracteren. De Palmeiras-aanvaller zal in 2024 naar Europa verkassen, meldt Fabrizio Romano.

Endrick maakt veel indruk in de Braziliaanse competitie, waarin hij onlangs met zestien jaar, drie maanden en vier dagen de jongste doelpuntenmaker werd. In de media wordt het talent beschouwd als de 'nieuwe Neymar'. De gehele Europese elite zit achter de handtekening van Endrick aan, al liggen Real, PSG en Chelsea volgens Romano voor op andere clubs.

Naar verluidt meldt de eerste club zich op korte termijn officieel bij Palmeiras. Endrick beschikt over een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro. In 2024 zal hij de overstap naar Europa maken. "Er is nog niets besloten met Real Madrid of welke club dan ook", laat vader Douglas weten aan Romano. "We zullen in de komende maanden de knoop doorhakken. De club die bereid is te betalen wat Palmeiras wil en Endrick het beste project voorschotelt, zal de jongen contracteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie