‘Arteta heeft twijfels rond Lokonga en heeft een vervanger op oog’

‘Arteta heeft twijfels rond Lokonga en heeft een vervanger op oog’

05-11-2022 14:31
8

Mikel Arteta lijkt onzeker over Sambi Lokonga, één van de zomeraanwinsten van vorig jaar. Volgens The Mirror zijn de geruchten aan het groeien dat de coach al op zoek in naar een vervanger voor de ex-Anderlecht speler. 

Arteta heeft een vrij indrukwekkend succespercentage als het gaat om transfers als Arsenal-coach. Maar ongeveer anderhalf jaar na dato hangt er nog steeds onzekerheid over de overstap van Albert Sambi Lokonga van Anderlecht naar Arsenal. 

Helaas is het dus niet helemaal gegaan zoals gepland en Lokonga heeft moeite om in de eerste ploeg te komen met Thomas Partey en Granit Xhaka voor hem. Hij heeft inmiddels toegegeven dat het gebrek aan minuten hem soms frustreert.

The Express beweert dat Arsenal 'serieus' van plan is om Palmeiras-middenvelder Danilo in de zomer te kopen.  Danilo werd eerder al in verband gebracht en een overstap van de Braziliaan zou wel eens het einde van Lokonga bij Arsenal kunnen betekenen. De Braziliaanse ploeg zou in de verleiding kunnen komen om een deal te sluiten als Arsenal de vereiste transfersom zou betalen. “Het zou zeker een signaal zijn voor Lokonga, die een vergelijkbare rol speelt”, klinkt het in The Express.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie