Ex-Club Brugge Jbari: “Niet Nielsen, maar Teuma houdt Union bijeen”

Ex-Club Brugge Jbari: “Niet Nielsen, maar Teuma houdt Union bijeen”

05-11-2022 13:32
4

Iets meer dan een jaar geleden stond Union Saint-Gilloise aan de leiding met 34 punten uit 15 competitiewedstrijden. Een jaar later ontvangt Union zondag Westerlo als echte favoriet voor de top vier. Nordin Jbari, ex-Club Brugge, is niet meteen verrast door de successen die de club blijft halen. 

Union doet het opnieuw sterk met 32 punten uit vijftien wedstrijden. Ondanks de twijfels van de buitenwereld hebben de mannen van Karel Geraerts hetzelfde ritme aangehouden tijdens dit seizoen met ondertussen ook al acht succesvolle Europese wedstrijden.

“Ik ben niet verrast”, klinkt het bij Jbari. “Bij Union is er die positieve druk door de geweldige sfeer in het stadion, die sfeer stuwt de spelers echt vooruit.” Hij gelooft sterk dat het management er goed aan gedaan heeft om met Moris, Burgess, Teuma en Vanzeir dezelfde ruggengraat te behouden. 

“Moris is nog steeds in topvorm, Burgess is voor mij de beste verdediger in België. Er werd veel gesproken over Nielsen, maar we zien dat Teuma degene was die het middenveld vasthield”, klinkt het bij de voormalige Club-man in DH Sport. “De inkomende transfers, zoals Boniface, brengen toegevoegde waarde en dat maakt dit team net zo goed als vorig seizoen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie