Van Dijk over De Bruyne: “Met hem bij Liverpool kwamen we nog verder”

Van Dijk over De Bruyne: “Met hem bij Liverpool kwamen we nog verder”

04-11-2022 18:41
2

Kevin De Bruyne is opnieuw aan een schitterend seizoen bezig in de Premier League. De middenvelder van Manchester City is nog maar eens genomineerd voor de speler van de maand en ook concurrenten zijn onder de indruk. 

Virgil Van Dijk, sterkhouder in de defensie van Liverpool, werd geïnterviewd door Gary Neville. De pundit bij Sky Sports ging in gesprek met de Nederlandse international in een interview van bijna een half uur. 

De naam van Kevin De Bruyne viel ook tijdens het gesprek. Van Dijk had graag met de Rode Duivel gespeeld bij Liverpool. Hij gelooft sterk dat mocht De Bruyne de afgelopen seizoenen in dienst van The Reds gespeeld hebben, dat Liverpool een stuk meer zou gewonnen hebben. "Hij is uitstekend, goed aan de bal, hij drukt hoog, scoort veel doelpunten en heeft alle eigenschappen van een moderne middenvelder en voetballer in het algemeen."

De twee spelers stonden de afgelopen seizoenen in verschillende felle confrontaties tegenover elkaar. Veel van die duels bleken later ‘title deciders’ te zijn. Van Dijk gelooft dus dat De Bruyne misschien wel een doorslaggevende factor was.  

De Nederlandse aanvoerder was lovend over de middenvelder toen hij Neville toesprak in The Overlap. "Iemand met wie ik nog nooit heb gespeeld, maar die ik graag bij Liverpool zou willen is Kevin De Bruyne”, begon Van Dijk. "Hij is ongelooflijk, en als hij bij Liverpool had gespeeld, waren we nog verder gekomen dan wat we hebben gedaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie