Yaremchuk blijft wachten op doorbraak bij Club Brugge: Een wil om te slagen

Yaremchuk blijft wachten op doorbraak bij Club Brugge: "Een wil om te slagen"

04-11-2022 16:16
4

Club Brugge trekt zondag naar de Ghelamco Arena, waar het duel tegen KAA Gent op het programma staat. Voor Roman Yaremchuk een extra speciale wedstrijd. De aanvaller heeft het moeilijk bij Club Brugge, maar kan zich nu mogelijk wel tonen tegen zijn ex-ploeg.

De recordtransfer van Club Brugge kon voorlopig nog niet helemaal overtuigen bij Blauw-Zwart en werd recent nog uit de selectie gehouden voor een partij. Coach Carl Hoefkens legt uit waarom. "Over de invulling van zijn positie zaten we niet op dezelfde lijn", aldus de trainer op zijn persconferentie.

Yaremchuk is er echter weer bij en lijkt klaar om nu toch door te breken bij de Bruggelingen. "Ik zie nu ook dat hij daar engagement toont. Over Roman ben ik zeker niet ontevreden, hoor. Ik merk gedrevenheid en een wil om te slagen bij Club Brugge", klinkt het.

Voor de 26-jarige spits wordt het alvast een speciale partij. Yaremchuk kwam van 2017 tot 2021 uit voor de Buffalo's. Hij speelde 152 wedstrijden voor de club waarin hij goed was voor 61 doelpunten en achttien assists.