Refaelov: Mijn doel is dat Verschaeren op een dag de Gouden Schoen wint

Refaelov: "Mijn doel is dat Verschaeren op een dag de Gouden Schoen wint"

04-11-2022 11:41
21

Dan toch eens een opsteker voor RSC Anderlecht. In Denemarken verzekerde het zich van kwalificatie voor de barragewedstrijden in de Conference League. Lior Refaelov effende het pad met de openingstreffer in de 0-2-zege. In de marge van de overwinning ging de spelmaker ook wat dieper in op zijn contractsituatie.

"Mijn makelaar doet zijn werk", wilde Refaelov in eerste instantie niet in zijn kaarten laten kijken bij L'AvenirNa wat aandringen had hij dan toch wat meer te vertellen. "Het zal snel geregeld zijn, voor januari, denk ik. De verschillende partijen hebben dezelfde ambitie. Mijn relatie met het bestuur is goed." Refaelov wil graag verlengen, maar met 36 jaar op de teller is het logisch dat Anderlecht daar twee keer over nadenkt.

Nochtans heeft Refaelov voor zichzelf nog een mooie rol weggelegd bij de Brusselaars. Hij lanceert dan ook een charme-offensief. "Mijn doel is dat Yari (Verschaeren, nvdr.) op een dag de Gouden Schoen wint", klinkt het. De Israëliër kan hem daarbij helpen, meent hij. "Ik geloof echt dat hij dat kan bereiken, maar hij zal nood hebben  aan een solide ploeg rondom hem. Ik heb zin om te blijven om hem daarbij te helpen."