Tegenstander van KAA Gent vol vertrouwen: Dat is geen toeval

Tegenstander van KAA Gent vol vertrouwen: "Dat is geen toeval"

02-11-2022 21:29 Laatste update: 21:31
7

KAA Gent moet donderdag Molde FK verslaan om door te stoten in de Conference League. Molde kroonde zich onlangs tot kampioen van Noorwegen, maar coach Erling Moe onderschat KAA Gent zeker niet. 

"Je kunt onmogelijk speculeren op een gelijkspel, daar hou ik niet van", maakt Moe duidelijk aan Het Nieuwsblad. "We willen onszelf testen tegen een heel sterk team. Hopelijk volstaat het voor een zege. We hebben momenteel een goede periode met veel wedstrijden. Er resten ons nu nog één Europees duel en twee competitieduels, die willen we ook tot een goed einde brengen."

Vorige week leed Molde nog een pijnlijke thuisnederlaag tegen Djurgarden uit Zweden. "De nederlaag tegen Djurgarden was een enorme ontgoocheling, we waren heel sterk voor rust. We leerden dat je alles moet geven, als je een resultaat wil halen in Europa. Ik ben evenwel niet bang dat we zullen 'choken'. We hebben al 23 matchen niet meer verloren in de competitie, dat is geen toeval."

In de heenmatch tussen Molde FK en KAA Gent werd het nog een droge 0-0. Djurgarden is in Groep F al zeker van de eerste plaats en hoeft de tussenronde dus niet te spelen.