Sadiki wil kans grijpen bij Anderlecht: “Zal tonen dat hij belangrijk kan zijn

Sadiki wil kans grijpen bij Anderlecht: “Zal tonen dat hij belangrijk kan zijn"

02-11-2022 16:12
5

Anderlecht neemt het in de Conference League op tegen Silkeborg. Amir Murillo is geschorst en Noah Sadiki lijkt zijn kans te krijgen. Vader Françis gelooft in de kwaliteiten van zijn zoon.

Volgens Françis zal Noah Sadiki zijn kans grijpen bij Anderlecht. “Ik doe een pronostiekje”, zegt zijn vader Françis. “Anderlecht zal winnen tegen Silkeborg en Noah zal tonen dat hij belangrijk kan zijn voor deze ploeg. Hij zal op zijn minst zijn shirt natmaken. Mijn zoon voetbalt al heel zijn jeugd bij Anderlecht en werd nooit aanzien als het allergrootste talent. Toch zet hij zich steeds door”, citeert Het Nieuwsblad.

Het vertrouwen in Sadiki is groot. “Als Noah mag spelen in Denemarken, dan hoop ik dat hij snel de automatismen met zijn ploegmaats terugvindt. Die is hij de laatste weken natuurlijk wat kwijtgespeeld, maar ik heb er vertrouwen in. Hij kan ook centraal in de defensie spelen of op het middenveld, maar als vleugelverdediger komt hij het best tot zijn recht. Vorig seizoen debuteerde hij op Club Brugge tegen Noah Lang en dat lukte toch ook.”