Geraerts wil winst tegen Union Berlin: “Dat alleen al moet ons motiveren”

Geraerts wil winst tegen Union Berlin: “Dat alleen al moet ons motiveren”

02-11-2022 15:10
2

Union SG neemt het in de laatste groepswedstrijd van de Europa League op tegen Union Berlin. De groepswinst is al binnen en er staat niets meer op het spel. Karel Geraerts wil echter winnen.

Union Berlin verrast vriend en vijand in de Bundesliga. “We spelen tegen de leider van de Bundesliga, dus dat spreekt al voor zich. Dat alleen al moet ons motiveren om vol voor de overwinning te gaan. De Bundesliga is toch wel een van de grootste competities ter wereld, dus daar bovenaan staan is niet niks. Ik ben ervan overtuigd dat niet enkel ik, maar ook de spelers beseffen dat dit een enorme uitdaging is voor ons.”

Geraerts ziet gelijkenissen tussen de twee Unions. “Er zijn inderdaad wel wat gelijkenissen. Als er clubs zijn in de wereld die soms twijfelen, denk ik dat we alle twee een mooi voorbeeld zijn om er toch steeds in te geloven. Zelfs in onmogelijke dingen. Union Berlin is een ploeg die enorm aan het verrassen is in Duitsland, maar niet enkel dit seizoen”, citeert Het Nieuwsblad de coach van Union SG.