Neuer doet boekje open: keeper had huidkanker en werd drie keer geopereerd

Neuer doet boekje open: keeper had huidkanker en werd drie keer geopereerd

02-11-2022 12:09
2

Manuel Neuer onthult dat hij al drie keer geopereerd is aan huidkanker. De Bayern München-doelman deelt het nieuws tegelijk met de lancering van een lijn verzorgingsmiddelen.

Neuer vertelt op Instagram dat hij aan huidkanker in zijn gezicht leed. Intussen is de 36-jarige sluitpost daar drie keer aan geopereerd en is hij weer gezond. Mede vanwege zijn verleden vraagt hij aandacht voor bescherming tegen de zon. "Ik train altijd buiten en ik ben in mijn vrije tijd ook graag in de natuur te vinden. Voor ons is een modern zonbeschermingsfilter en een zonbeschermingsfactor van 50+ essentieel." Met de verzorgingslijn Newkee hoopt Neuer huidziektes tegen te gaan.

Het merk lanceert Neuer samen met Angelique Kerber, een Duitse toptennisster, die last heeft van hyperpigmentatie door blootstelling aan de zon. "Beiden hebben we onze eigen geschiedenis als we het hebben over huidziektes." De 113-voudig international van Duitsland werkt momenteel aan zijn herstel, nadat hij een schouderblessure opliep. De verwachting is dat Neuer op het WK in actie kan komen voor Die Mannschaft.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Manuel Neuer (@manuelneuer)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie