Opsteker voor Club Brugge, Skov Olsen staat weer op het trainingsveld

Opsteker voor Club Brugge, Skov Olsen staat weer op het trainingsveld

31-10-2022 14:09
1

Dinsdag speelt Club Brugge zijn laatste match van de groepsfase van de Champions League van dit seizoen. Voor de match tegen Bayer Leverkusen trainde Blauw-Zwart maandag nog één keer op eigen bodem. Andreas Skov Olsen was van de partij.

Deze week begon voor de Club Brugge-spelers in Westkapelle. In het Basecamp verzamelde Carl Hoefkens zijn troepen na de 4-2 zege tegen KV Oostende. Op de training van 10u30 was Skov Olsen present. Door een blessure aan de heup ontbrak de Deen afgelopen weekend nog tegen KVO. Maandag leek Skov Olsen aan de beterhand. Of hij tegen Bayer Leverkusen in actie kan komen, is nog niet duidelijk.

Na de lunch vertrekt Club Brugge maandag naar Duitsland. Het zal ook even de BayArena gaan verkennen. Later op de dag is er nog een persconferentie. Hoefkens en Hans Vanaken zullen de pers in Duitsland te woord staan. Dinsdag verdedigt Club Brugge zijn leidersplaats in groep B van de Champions League. Bij winst tegen Bayer Leverkusen is het zeker van groepswinst. Bij een ander resultaat is het afhankelijk van het resultaat van Porto – Atlético Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie