UPDATE: Nog altijd onduidelijkheid over Lukaku voor Inter ondanks testen

UPDATE: Nog altijd onduidelijkheid over Lukaku voor Inter ondanks testen

31-10-2022 12:10 Laatste update: 13:57
24

Romelu Lukaku blijft met blessureleed zitten bij Inter Milan. De Rode Duivel blesseerde zich zondag op training en staat opnieuw even aan de kant.

In Italiaanse media valt te lezen dat Lukaku zondag een nieuwe blessure heeft opgelopen. Deze keert speelt de dij hem parten. Pas volgende week zal men bij Inter de toestand van Lukaku opnieuw kunnnen evalueren, waardoor de Rode Duivel sowieso de wedstrijden tegen Bayern München en Juventus mist.

Als hij volgende week wel opnieuw fit geraakt, resten er Lukaku nog maar twee wedstrijden met Inter om wedstrijdritme op te doen voor de start van het WK. Zorgelijk ook voor de Rode Duivels, die zo dus mogelijk een beroep moeten doen op een Lukaku met amper of geen wedstrijdritme.

Lukaku had het dit seizoen sowieso al moeilijk. Hij keerde vorige week nog maar terug na een blessure die hem eerder twee maanden aan de kant had gehouden. De 29-jarige spits kwam daardoor dit seizoen nog maar vijf keer uit voor Inter, waarin hij goed was voor twee doelpunten en één assist.

Update: Inter communiceerde maandag over Lukaku. De Italiaanse ploeg liet weten dat de Rode Duivel een bezoekje bracht aan het Humanitas Research Hospital in Rozzano. Daar onderging Lukaku enkele testen. Daaruit bleek dat het niet goed gaat met de hamstring van de aanvaller. Inter weet alleen nog niet hoelang Lukaku buiten strijd zal zijn. De club laat weten dat de medische toestand van Lukaku deze week nog wordt herbekeken. Het is dus nog even bang afwachten, ook voor bondscoach Roberto Martinez.