Mbappé, Neymar en Messi overtuigen Ibrahimovic niet: 'God is er niet'

Mbappé, Neymar en Messi overtuigen Ibrahimovic niet: 'God is er niet'

31-10-2022 12:30
9

Zlatan Ibrahimovic baart opzien in een interview met Canal+. De Zweedse vedette is in de veronderstelling dat Frankrijk hem mist, sinds zijn vertrek bij Paris Saint-Germain.

Ibrahimovic verliet Frankrijk in 2016, nadat hij PSG verruilde voor Manchester United. Via LA Galaxy keerde de inmiddels 41-jarige spits terug bij AC Milan, waarvoor hij dit seizoen door een blessure nog geen minuut speelde. "Sinds ik niet meer in Frankrijk speel, heb je in Frankrijk niets meer om over te praten", stelt de Zweed in gesprek met medium.

"Frankrijk heeft mij nodig, ik heb Frankrijk niet nodig", vervolgt Ibrahimovic, die zichzelf in het verleden al vaker op een voetstuk heeft geplaatst. "Zelfs nu Mbappé, Neymar en Messi er spelen... Het helpt niet. Waarom? Omdat God er niet is." 

Ibrahimovic speelde tussen 2012 en 2016 180 officiële wedstrijden voor PSG. Daarin scoorde hij 156 keer en gaf hij 61 assists. Met de Parijzenaren legde hij onder meer beslag op vier landstitels en won hij tweemaal de Franse beker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie