'Ik had drie eisen: zege voor ons, zege voor City en mijn vrouw in een sexy mood'

'Ik had drie eisen: zege voor ons, zege voor City en mijn vrouw in een sexy mood'

31-10-2022 12:16
1

Keith Curle, interim-manager van League Two-club Hartlepool United, heeft in Engeland voor verbazing gezorgd met zijn interview na de wedstrijd van zijn ploeg. De verslaggever was sprakeloos na een antwoord van de 58-jarige Engelsman.

Curle zat tegen Grimsby Town voor de zesde keer bij Hartlepool op de bank en leidde zijn ploeg met een 2-1 overwinning na de tweede competitiezege. Door de overwinning is Hartlepool hekkensluiter af, waardoor Curle reden tot juichen had. "Toen ik vanochtend wakker werd, had ik drie eisen voor de dag: een zege voor ons, een zege voor Manchester City en dat mijn vrouw in een sexy mood zou zijn", aldus Curle, die in de jaren negentig voor City uitkwam.

"Twee van de drie zijn binnen en ik heb nog een autorit van twee uur naar huis te gaan. Ik hoop op een hattrick", vervolgt een uitgelaten Curle, die verbijstering wekt bij de interviewer. "Ik weet niet wat ik moet zeggen", reageert hij. "Dit is waarschijnlijk een van de beste antwoorden die ik ooit heb gekregen."