Zorgen voor Van Bommel bij Antwerp na nieuw verlies: Dit is geen accident meer

Zorgen voor Van Bommel bij Antwerp na nieuw verlies: "Dit is geen accident meer"

31-10-2022 11:45 Laatste update: 11:47
13

Royal Antwerp FC slaagde er afgelopen weekend alweer niet in om te winnen en ging met 1-0 onderuit op bezoek bij Sporting Charleroi. De vierde nederlaag in zes partijen voor Mark van Bommel, die het na een schitterend begin moeilijk lijkt te gaan krijgen.

Zo vreest Peter Vandenbempt toch voor het verdere verloop van de carrière van Van Bommel bij Antwerp. Zeker na vier nederlagen in zes wedstrijden. "Dit is geen accident meer", stelt Vandenbempt bij Sporza. "Voor je het weet verliezen de spelers het vertrouwen en kom je in een negatief verhaal terecht."

Voor Van Bommel zou het ook niet de eerste keer zijn dat het fout afloopt na een schitterend begin. Zo werd hij ook bij VfL Wolfsburg de laan uitgestuurd nadat het fout begon af te lopen na een schitterend begin. "Daar begon hij geweldig, maar verloor hij vier keer in vijf wedstrijden en moest hij vertrekken. Die vergelijking slaat natuurlijk nergens op, maar het is vervelend dat die weer bovenkomt", aldus Vandenbempt.

Voor Van Bommel en Antwerp is het de komende weken dus de opdracht om punten te sprokkelen. Om te beginnen tegen RSC Anderlecht. Daarna volgt de bekerwedstrijd tegen Waasland-Beveren en afsluiten doet Antwerp voor de WK-break met een verplaatsing naar rivaal Club Brugge.

The Great Old staat momenteel op een tweede plek in de stand en zag concurrenten Club Brugge en Union tot op één punt naderen. Inmiddels heeft Antwerp ook een achterstand van al zeven punten op leider KRC Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie