Liverpool-verdediger Van Dijk onder vuur: 'Staat erbij en kijkt ernaar'

Liverpool-verdediger Van Dijk onder vuur: 'Staat erbij en kijkt ernaar'

31-10-2022 11:27
0

In Engeland zijn er twijfels over Virgil van Dijk. De verdediger van Liverpool zag er niet goed uit toen Crysencio Summerville Leeds United in de slotfase van de wedstrijd naar de overwinning schoot.

"Bij die laatste goal beweegt hij zijn voeten helemaal niet", zegt een kritische Steve Nicol, voormalig Liverpool-verdediger, bij de internationale tak van ESPN. "Summerville krijgt de bal en maakt eigenlijk twee bewegingen. Van Dijk reageert op geen één beweging."

"Ik begrijp dat het allemaal snel gaat, maar hij beweegt helemaal niet. Ook zijn lichaam niet. Hij staat erbij en kijkt ernaar", gaat hij verder. "Niet alleen Van Dijk, maar een paar jaar geleden zou de hele Liverpool-defensie Leeds op hun eigen helft vastpinnen. Twee jaar geleden verdedigde Liverpool als een team. Vandaag de dag verdedigt Liverpool niet. Niet voorin, niet op het middenveld en ook niet achterin."

Liverpool is bezig aan een moeizaam seizoen. In de Premier League staat de Engelse grootmacht op een negende plek. De achterstand van het team van Jurgen Klopp op koploper Arsenal bedraagt al vijftien punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie