Batshuayi is niet te stoppen, Rode Duivel helpt Fenerbahçe met hattrick aan winst

31-10-2022 11:00
7

Michy Batshuayi was zondag nog de grote uitblinker bij Fenerbahçe. Met een hattrick hielp hij zijn ploeg aan een knappe 2-5 overwinning tegen Istanbulspor.

Het was de Rode Duivel die na achttien minuten voetballen de score opende. Hij zat in minuut 36 de marge verdubbelen. Batshuayi scoorde uiteindelijk ook nog in minuut 49 en minuut 88, waarmee hij zijn ploeg hielp aan een 2-5 overwinning.

Dankzij die zege blijft Fenerbahçe de fiere leider in Turkije en telt het na elf partijen 26 punten. Adana Demirspor telt drie punten minder, maar speelde ook één partij meer.

Inmiddels zit Batshuayi aan acht doelpunten en één assist in slechts elf partijen voor Fenerbahçe. Zijn plekje in de WK-selectie had hij al zo goed als vast, maar Batshuayi is nu ook goed op weg om zich te verzekeren van meer speelminuten tijdens het toernooi.