Sowah na comeback voor Club Brugge: Wil winnen in Duitsland

Sowah na comeback voor Club Brugge: "Wil winnen in Duitsland"

31-10-2022 07:16
4

Kamal Sowah is terug bij Club Brugge. De aanvaller is hersteld van een blessure en liet zich meteen zien tegen KV Oostende. Wordt hij ook de sleutel tegen Bayer Leverkusen?

"Ik ga niet zeggen dat ze mij de vorige match gemist hebben, want er is genoeg kwaliteit in de groep", aldus Sowah bij Het Nieuwsblad. "Maar ik zal blij zijn als ik opnieuw kan spelen. Het maakt totaal niet uit dat we al geplaatst zijn. We willen in Duitsland gaan winnen en groepswinnaar worden."

Club miste tegen KV Oostende twee strafschoppen. Sowah nam er zelf geen. "Ik heb het telkens gevraagd, maar de jongens namen een andere beslissing. Die respecteer ik. Casper kwam bij die tweede alsnog naar mij om te vragen of ik hem wilde trappen, maar hij was aangeduid, dus ik heb hem maar laten doen. Ik zal wel blijven zagen tot het mijn beurt is, en dan ram ik de bal door het net."

Sowah speelde dit seizoen al veertien wedstrijden in de Jupiler Pro League, maar hij wacht nog op zijn eerste competitiegoal. In de Champions League scoorde hij wel al twee keer.