Ten Hag maakt naam bij Manchester United: Een plezier om met hem te werken

Ten Hag maakt naam bij Manchester United: "Een plezier om met hem te werken"

30-10-2022 16:17

De Nederlandse trainer Erik ten Hag maakt zowel binnen als buiten het veld indruk bij Manchester United. Marcus Rashford kan wel wennen aan de manier van werken van de trainer.

Manchester United is al zeven wedstrijden op rij ongeslagen en heeft eindelijk weer wat kleur op de wangen. "Wat er anders is? Ik denk dat het een beetje van alles is", zegt Rashford in Engelse media. "We hebben een aantal nieuwe aanwinsten gekregen in de zomer en zijn erin geslaagd om een nieuwe teamgeest te ontwikkelen."

"Ik heb het gevoel dat de spelers goed geïntegreerd zijn en dat we steeds meer van elkaar leren. De teamgeest is erg hoog en dat willen we zo houden. Goede prestaties helpen, maar ook in de mindere tijden blijven we bij elkaar", zegt Rashford, die te spreken is over Ten Hag. "De manager is echt een plezier om mee samen te werken."

"Is het hard werken? Ja, maar ik denk dat we ervan genieten en we spelen beter voetbal. Ik heb het gevoel dat als we geen doelpunten incasseren, we een goede kans maken om wedstrijden te winnen omdat we kansen creëren."