'Mooiste cadeau' voor Liverpool-beul Summerville: 'Woorden schieten tekort'

'Mooiste cadeau' voor Liverpool-beul Summerville: 'Woorden schieten tekort'

30-10-2022 13:07

Crysencio Summerville is na zijn winnende treffer tegen Liverpool (1-2) door het dolle heen. De buitenspeler vertelt na afloop van het duel dat hij een hele mooie verjaardag gaat beleven.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Summerville de tweede Leeds-treffer. Daarmee maakte hij een einde aan de imposante reeks van Virgil van Dijk, die na zeventig Premier League-wedstrijden op Anfield diens eerste nederlaag leed. Summerville, die zondag 21 wordt, kan zijn geluk niet op. "Het is een fantastisch moment voor mij en mijn familie", reageert hij bij Sky Sports.

"Scoren op Anfield is wel een groot moment voor mij. Als jonge jongen speelde ik voor Feyenoord en droomde ik van het spelen in de Premier League. Scoren op Anfield is een droom van iedere speler", vervolgt de aanvaller, die voor zijn verjaardag afreist naar Nederland. "Mijn familie is in Nederland, maar ik ga morgen naar ze toe. Mijn verjaardag zal bijzonder zijn."

"Het is het mooiste cadeau ooit. Woorden schieten tekort om mijn gevoel te beschrijven. We geloven dat het in elke wedstrijd kan gebeuren. Dit is een vervroegd verjaardagscadeau waar ik zo blij mee ben."