Meijer neemt het op voor Boyata: “Knap hoe hij het terug oppakt”

Meijer neemt het op voor Boyata: “Knap hoe hij het terug oppakt”

30-10-2022 11:38
1

Club Brugge won zaterdag met 4-2 van KV Oostende. De zege kwam er niet zonder slag of stoot. Blauw-Zwart liet twee strafschoppen onbenut en er was Dedryck Boyata, die niet meteen zijn gelukkigste match speelde. Bjorn Meijer neemt het nu op voor zijn ploegmaat.

Door twee foutjes van Boyata kwam Oostende terug van een 2-0 achterstand tot 2-2. Daarna liep Club Brugge terug uit. "Dat weet hij zelf ook en dan is het knap hoe hij het terug oppakt. Daar heeft hij genoeg ervaring voor, maar het is nooit lekker dat je zo betrokken bent bij een doelpunt", aldus Meijer over de Rode Duivel op de website van Club Brugge.

Volgens de Nederlander is er geen probleem met Boyata en moet men ook niet aan de Brugse achterhoede beginnen te twijfelen. "We hoeven hem niets uit te leggen. In de afgelopen twee wedstrijden slikten we zes doelpunten. Maar daarvoor hebben we laten zien dat we er weinig tegen krijgen. Dit is geen defensief probleem lijkt me, we hebben genoeg getoond dat we de nul kunnen houden."

Door de zege staat Club Brugge nu 3e in de stand met 32 punten. Dat zijn er 8 minder dan leider KRC Genk. Antwerp staat 2e met 33 punten. The Great Old neemt het zondag nog op tegen Charleroi. De match in het Zwarte Land begint om 21 uur en sluit speeldag 15 van de Jupiler Pro League af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie