Setién voert nog strijd met Barcelona: 'Ik krijg nog steeds geld van ze'

Setién voert nog strijd met Barcelona: 'Ik krijg nog steeds geld van ze'

29-10-2022 20:28
5

Quique Setién is nu trainer van Villarreal, maar heeft nog het nodige op te lossen met zijn vorige werkgever FC Barcelona. Hij krijgt nog geld van Barcelona.

Barcelona stelde Setién aan na het ontslag van Ernesto Valverde, maar na de afstraffing tegen Bayern München in de Champions League was het ook voor hem einde verhaal. Club en trainer kwamen er echter niet uit over de ontslagvergoeding. "Ik krijg nog steeds geld van Barcelona", zegt Setién in El Larguero.

Over de huidige vorm van de Spaanse club zegt hij: "Op het niveau van de Spaanse LaLiga gaan ze de strijd aan met Madrid, maar Europa is ingewikkeld. Barça zit in een overgangsjaar.

"Het was een geweldige verrassing. Villarreal had een coach die het heel goed deed en niets leek erop dat dit kon gebeuren", zegt Setién over het aanbod van Villarreal en de inmiddels vertrokken Unai Emery. "Ik had aanbiedingen uit het buitenland, maar ik voelde er niet veel voor. Ik had naar de Verenigde Staten kunnen gaan, een land dat me erg trekt, maar ik was heel verrast om dit telefoontje te ontvangen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie