Dender houdt tegen Club NXT de drie punten thuis

29-10-2022 18:23
4

In de Challenger Pro League is Dender sinds zaterdag drie punten rijker. Thuis versloeg het Club NXT met 3-2.

De thuisploeg begon goed aan de partij en kwam via M'Barki al snel op voorsprong. Club NXT knokte zich terug in de partij en kwam na 22 minuten via Homma weer langszij. Toch mocht de thuisploeg met een voorsprong gaan rusten. Dat was te danken aan Marzo.

In de tweede helft moest Club NXT met tien man verder na rood voor Hautekiet. Met een mannetje meer kwam Dender op 3-1. Ditmaal was Çukur. De aansluitingstreffer van Servais kwam voor Club NXT te laat.

Door de overwinning doet Dender in de stand een goede zaak. Het springt over SL16 FC naar de achtste plaats. Dender telt nu 14 punten. Club NXT blijft met 16 punten hangen op de 6e plaats en liet het na leider Lierse Kempenzonen bij te benen.