Cuypers zag deze week af: “Ik kon niet meer op mijn benen staan”

Cuypers zag deze week af: “Ik kon niet meer op mijn benen staan”

29-10-2022 16:54
3

Donderdag kwam KAA Gent niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Shamrock Rovers. Bij de Buffalo's kwam Hugo Cuypers niet in actie. Daar was een goede reden voor, de aanvaller was ziek.

Hein Vanhaezebrouck gooide in Ierland zijn ploeg serieus om. Dat was mede noodgedwongen. Zo kon Cuypers niet in actie komen vanwege buikgriep. Voor de aanvaller was het de voorbije dagen geen pretje. "Ik kon niet meer op mijn benen staan", aldus Cuypers op de website van KAA Gent.

Cuypers laat weten dat hij het lastig heeft gehad. "Ik heb een hele nacht moeten overgeven. Pas rond 5 uur in de namiddag kon ik voor het eerst weer iets eten", klinkt het uit de mond van de aanvaller, nog onzeker is voor de match van dit weekend tegen Oud-Heverlee Leuven.

Denkt Cuypers dat hij er zondag aan Den Dreef bij zal zijn bij Gent? "Nu voel ik me al beter. Op de ochtendtraining heb ik wat gelopen, al voelde ik wel dat het me meer energie kostte dan normaal. We zullen zien hoe het de komende dagen evolueert."

Zondag begint Oud-Heverlee Leuven - KAA Gent om 18u30. Gent staat momenteel 5e met 23 punten. OHL vinden we iets lager terug op plaats 8 met 21 punten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie