Toptalent Man Utd krijgt veel lof: 'Bij hem zit er geen plafond op'

Toptalent Man Utd krijgt veel lof: 'Bij hem zit er geen plafond op'

29-10-2022 11:11 Laatste update: 11:20
0

Lisandro Martínez is onder de indruk van zijn jonge landgenoot Alejandro Garnacho bij Manchester United. De Argentijnse verdediger probeert de achttienjarige aanvaller zo goed mogelijk te helpen.

Garnacho gaf donderdag zijn visitekaartje af tijdens zijn basisdebuut in het Europa League-duel met FC Sheriff. "Hij heeft enorm veel talent en een geweldige toekomst voor zich", reageert Martínez bij de Argentijnse tak van ESPN. "Hoe ver hij het echt schopt, hangt uiteindelijk volledig af van hemzelf, van hoe hard hij werkt. Maar hij is jong en moet blijven leren. Hij zit bij een club waar het niet makkelijk is om een plek te verdienen in het eerste elftal, zeker niet op zijn leeftijd."

Onder meer Erik ten Hag prees het toptalent na zijn optreden tegen Sheriff, terwijl ook Martínez hem advies probeert te geven. "Ik vertel hem dat hij goed moet luisteren, dat hij vragen moet stellen, dat hij extra moet trainen. Bij hem zit er geen plafond op. Hij gaat van grote waarde zijn voor United en de nationale ploeg."

Manchester United speelt zondag op Old Trafford tegen West Ham United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie