Challenger League: Deinze haalt uit tegen S16, Lommel wint van Virton

28-10-2022 21:50
1

In de Challenger League zijn op vrijdagavond twee wedstrijden afgewerkt. Deinze haalde met 4-1 uit tegen S16 en Lommel won met 3-1 van Virton.

Deinze stond na 23 minuten al op een dubbele voorsprong dankzij doelpunten van De Belder en van Landschoot. Vlak na rust maakte Dansoko de 3-1. In minuut 73 scoorde Ghalidi namens de jonkies van Standard de 3-1, maar vijf minuten later legde van Landschoot met zijn tweede de 4-1 eindstand vast.

Virton kwam dankzij Mabella op voorsprong tegen Lommel, maar Kadiri maakte na een halfuur gelijk. In de tweede helft was het Belghali die in minuut 60 de 2-1 maakte namens de thuisploeg en twee minuten voor tijd was het Monjonell die de 3-1 maakte. Lommel staat nu zevende, S16 achtste, Deinze tiende en Virton elfde.