Feyenoord-fans zorgen voor ware ravage in Oostenrijk, club is teleurgesteld

Feyenoord-fans zorgen voor ware ravage in Oostenrijk, club is teleurgesteld

28-10-2022 18:30
7

Aanhangers van Feyenoord hebben na het verloren Europa League-duel met Sturm Graz een ravage aangericht. Op beelden vanuit de Merkur Arena zijn onder meer vernielde toiletten te zien. Waarschijnlijk stuurt Sturm Graz de rekening naar Rotterdam.

Feyenoord en Sturm Graz gaan een gezamenlijk onderzoek instellen naar de ongeregeldheden met Rotterdamse fans na het duel van donderdagavond. Dat meldt de club aan NOS. De club laat in een eerste reactie weten dat ze niet blij zijn met het gedrag van de aanhang. "Wij balen hier enorm van. De komende dagen gaan we zoveel mogelijk informatie verzamelen en beelden bekijken, zodat we een goed overzicht hebben van wat er heeft plaatsgevonden."

Voor de Feyenoorders is het niet de eerste keer dat er ongeregeldheden zijn rondom wedstrijden. Vorig seizoen kreeg de club zeshonderdduizend euro aan boetes vanwege wangedrag van de eigen aanhang. Feyenoord gaat rondom de wedstrijd tegen Sturm Graz maatregelen treffen richting de supporters die verantwoordelijk waren voor de vernielingen. Wat de eventuele straf van de UEFA wordt is op dit moment nog niet bekend.