De absolute top lonkt voor Trossard (Brighton), clubwatcher gelooft in transfer

De absolute top lonkt voor Trossard (Brighton), clubwatcher gelooft in transfer

28-10-2022 18:14
12

Leandro Trossard is bezig aan een uitstekend seizoen bij Brighton en is één van de grote uitblinkers in de Premier League. Na elf partijen is hij al goed voor zes doelpunten en twee assists. De absolute top lonkt voor de flankaanvaller.

Richie Mills, clubwatcher van Brighton, geeft in Het Nieuwsblad aan dat hij Trossard snel bij een absolute topclub in de Premier League verwacht. "Ik denk dat hij nu vooral zijn vorm wil vasthouden tot en met het WK. Dat is doorgaans de perfecte etalage", klink het.

"Als hij ook daar uitblinkt, zou er wel eens een transfer kunnen volgen. Ik zou alleszins niet verrast zijn als Chelsea in een van de volgende transferperiodes probeert om spelers van Brighton binnen te halen", geeft hij aan.

Trossard gaf eerder aan dat hij momenteel nog niet aan een transfer denkt, maar de kans is groot dat verschillende Engelse clubs komende winter toch een poging zullen wagen. Onder andere Newcastle United werd al gelinkt aan de Rode Duivel, die sinds 2019 uitkomt voor Brighton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie