Hoefkens zag offday bij twee spelers: Ik ben de eerste om hen dat te vergeven

Hoefkens zag offday bij twee spelers: "Ik ben de eerste om hen dat te vergeven"

28-10-2022 14:45
7

Nadat Club Brugge vriend en vijand had verbaasd in de Champions League, liep het dinsdagavond tegen een stevige 0-4-nederlaag aan tegen FC Porto. Club-trainer Carl Hoefkens blikte tijdens een persconferentie terug op die wedstrijd en zag twee spelers die een mindere avond kenden.

Een van de journalisten wees erop dat Brandon Mechele een moeilijke wedstrijd kende tegen Porto en vroeg of Hoefkens na afloop met hem gesproken heeft. "Er waren een aantal spelers bij ons die een ongelukkige dag hadden. Brandon (Mechele, red) en Denis (Odoi, red) hadden een ongelukkige dag", begon Hoefkens. "Maar je moet ook kijken naar wat zij tot hier toe gebracht hebben en dan kan ik enkel ongelofelijk tevreden zijn", ging Hoefkens verder. "Ik ben de allereerste om spelers een mindere wedstrijd te vergeven en de allereerste om hen te steunen in de volgende wedstrijden", aldus de blauw-zwarte T1. 

Zaterdag moeten Hoefkens en de zijnen opnieuw aan de bak. Dan ontvangt het KV Oostende. Club Brugge zal tegen de Kustboys op zoek gaan naar een driepunter om zo Antwerp en KRC Genk op de hielen te blijven. KV Oostende zal tegen Club punten proberen sprokkelen om zo ver mogelijk van de gevarenzone weg te blijven.