'Real Madrid wil PSG aftroeven voor supertalent Endrick (16)'

'Real Madrid wil PSG aftroeven voor supertalent Endrick (16)'

28-10-2022 13:06
5

Real Madrid hoopt het Braziliaanse wonderkind Endrick op korte termijn vast te leggen. In de komende weken valt een definitieve beslissing, meldt Marca op de voorpagina.

Endrick vierde in juli zijn zestiende verjaardag en moet nog twee jaar wachten op zijn eerste wedstrijd in Europa, maar Real Madrid wil hem zo snel mogelijk contracteren. De Koninklijke weet dat ook Paris Saint-Germain de piepjonge Braziliaan aan het paaien is.

De Franse kampioen zou al een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht, maar Palmeiras eist het dubbele. De reactie van Real Madrid laat volgens Marca niet lang op zich wachten. De Spanjaarden wil Endrick snel binnenhalen, zoals ze dat ook deden met landgenoten Vinícius Júnior en Rodrygo Goes in respectievelijk 2017 en 2018.

Deze week werd Endrick met zestien jaar, drie maanden en vier dagen de jongste doelpuntenmaker ooit in Brazilië. Hij kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten, maar speelt bij Palmeiras in de spits. Opvallend: Marca weet dat Endrick in elk geval niet naar een club gaat die Erling Haaland onder contract heeft staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie