Hrosovsky over toekomst bij KRC Genk: Verkennende gesprekken

Hrosovsky over toekomst bij KRC Genk: "Verkennende gesprekken"

28-10-2022 11:16
9

Patrik Hrosovsky is dit seizoen een belangrijke schakel voor KRC Genk. De controlerende middenvelder ziet zijn contract aflopen in de zomer, maar KRC Genk heeft wel nog een optie. De gesprekken met zijn makelaar zijn inmiddels gestart.

"Er waren al enkele verkennende gesprekken tussen de club en mijn makelaar", aldus Hrosovsky bij Het Belang Van Limburg. "Ik sta open voor een verlengd verblijf. Ik heb het al vaker gezegd: ik voel me niet alleen heel goed bij KRC Genk, ook familiaal klopt het plaatje hier helemaal. Maar laat ons niet te ver vooruit kijken, ik wil vooral in het nu leven en deze schitterende periode intens beleven."

Hrosovsky geniet alvast van dit seizoen bij KRC Genk. "Het mooie is dat iedereen mee is in het verhaal. Er is duidelijkheid, we weten waar we aan toe zijn. Dat zorgt voor zelfvertrouwen. Op het veld zie je niemand twijfelen, elke speler is overtuigd van zijn kwaliteiten en straalt dat ook uit. En iedereen weet dat hij altijd op zijn ploegmaats kan rekenen. Dat maakt ons zo sterk."

KRC Genk zit inmiddels aan 37 op 42. Pakt het vrijdagavond een nieuwe driepunter tegen KV Mechelen?