Schokkend nieuws: 'Marí (Arsenal en Monza) neergestoken in Milaan'

Schokkend nieuws: 'Marí (Arsenal en Monza) neergestoken in Milaan'

27-10-2022 21:45

Pablo Marí is betrokken geraakt bij een heftig geweldsincident in een winkelcentrum in Italië. De verdediger, die door Arsenal wordt verhuurd aan Monza, is net als vier anderen neergestoken, meldt onder meer Rai News.

Een 46-jarige man stak in totaal vijf personen neer, waaronder Marí. Dat gebeurde in een winkelcentrum in Milaan. De politie heeft de man inmiddels gearresteerd. Het is niet precies duidelijk hoe het er met de slachtoffers aan toe is, maar volgens Rai News is de situatie van drie personen kritiek. Volgens media in Italië heeft de dader mentale problemen. 

"Nu we ver weg zijn, zijn we rustiger maar we waren echt doodsbang, we begrepen niet wat er gebeurde, we zagen mensen in tranen wegrennen", zegt een vrouw, die ook in het winkelcentrum was. "Ik was erg onder de indruk van een meisje dat huilde, helemaal in shock." De politie kan verder nog geen informatie vrijgeven.

De 29-jarige Marí speelt dit seizoen op huurbasis van AC Monza, dat hem huurt van Arsenal. Hij speelde eerder voor Mallorca, Gimnastic, Manchester City, NAC Breda en Flamengo.