Standard teleurgesteld in Amallah: Dachten een akkoord te hebben

Standard teleurgesteld in Amallah: "Dachten een akkoord te hebben"

27-10-2022 18:28
4

Bij Standard lopen de contracten van Selim Amallah en Nicolas Raskin af op het einde van dit seizoen. Bij Eleven Insiders gaf CEO Pierre Locht meer tekst en uitleg over de twee dossiers.

Amallah hoopt met Marokko naar het WK te gaan en zich daar in de kijker te spelen van Europese clubs. Bij Standard komt hij evenwel niet meer aan speelminuten bij de A-ploeg. Het bestuur van Standard zette de speler immers naar de B-kern. "Selim heeft zeker de nodige kwaliteiten. Hij is een superspeler, die ons al veel bijbracht", aldus Locht.

Toch mag Ronny Deila momenteel geen beroep doen op Amallah. "We wilden hem, Nicolas Raskin of een andere speler eigenlijk niet straffen omdat hun contracten aflopen en we geen oplossing vonden. Maar tijdens de onderhandelingen dachten we een mondeling akkoord met Amallah te hebben."

Gaat Amallah nog voor Standard spelen? "Dat kan ik u niet vertellen. Zoals ik al zei: voor hem staat de deur altijd open, maar vandaag spreken we van een mislukte onderhandeling", stelt de CEO van Standard.

Hoop over Raskin
Raskin speelt momenteel wel nog voor de Rouches. Standard hoopt de middenvelder ook aan boord te houden. “Met Raskin zijn we wel nog aan het praten. We hopen dat het gaat lukken en we geloven ook dat hij bij ons zijn contract gaat verlengen.”