Union-sterkhouder heeft goed nieuws voor Brusselaars: Ik wil blijven

Union-sterkhouder heeft goed nieuws voor Brusselaars: "Ik wil blijven"

27-10-2022 16:31
7

Union verloor afgelopen zomer enkele belangrijke pionnen en lijkt ook komende zomer weer te moeten vrezen voor een exodus. Heel wat spelers hebben zich weer in de kijker gespeeld, maar niet iedereen denkt aan een vertrek. Christian Burgess is er daar één van.

De inmiddels 31-jarige Engelsman is één van de sterkhouders achterin en zag dat recent nog beloond worden met een contractverlenging tot medio 2024 bij Union. Toch mag hij hopen op een mooie transfer, maar voor Burgess hoeft dat helemaal niet.

De verdediger voelt zich opperbest in ons land en denkt dan ook niet aan een vertrek bij Union. "Neen, de Premier League is voorbij. Ik wil blijven in Brussel", zegt Burgess in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik hou van Union, het gevoel van de club, de stad, de fans. Ik voel geen brandend verlangen om terug te keren naar Engeland", geeft de verdediger nog aan. Burgess werd door Union weggehaald bij Portsmouth en raakte nooit verder dan één wedstrijd in The Championship. Nu speelt hij echter wel Europees voetbal en doet hij opnieuw mee voor de titel met Union.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie