Mignolet vier keer gepasseerd tegen FC Porto: “Dat somt onze avond op”

Mignolet vier keer gepasseerd tegen FC Porto: “Dat somt onze avond op”

27-10-2022 08:15
9

Vier wedstrijden zonder tegengoal en dan vier tegengoals in één wedstrijd, dat is het verdict voor Club Brugge in de Champions League. Na de wedstrijd blikte Club-doelman Simon Migonlet terug.

“Het is simpel”, begon Mignolet, “We hebben we hebben vandaag onze momenten niet gepakt. En als je dat niet doet in de Champions League, weet je dat het moeilijk wordt”, citeerde Het Nieuwsblad.

Club Brugge stond 0-1 achter aan de rust en kreeg tot twee keer toe de kans op de gelijkmaker. Vanop elf meter miste Hans Vanaken en in de herneming kreeg ook Noa Lang zijn penalty niet tegen de touwen. "Dat somt onze avond een beetje op. Als je die strafschop omzet, krijg je een volledig andere wedstrijd”, zei Mignolet.

Ondanks de stevige nederlaag treurt Mignolet niet. “We hebben tien punten en dat is een heel mooi rapport.” De groepswinst is nog steeds het doel voor Blauw-Zwart. “We willen ook groepswinnaar worden. Daarom gaan we naar Leverkusen met een plannetje en hopen we daar opnieuw een resultaat te halen. Want die eerste plaats is belangrijk voor ons.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie