Mignolet ziet mooie reeks ten einde: Na dom doelpunt liepen we achter feiten aan

Mignolet ziet mooie reeks ten einde: "Na dom doelpunt liepen we achter feiten aan"

26-10-2022 22:46
2

Club Brugge kent ook de keerzijde van de Champions-League-medaille opnieuw. Na een uiterste knappe tien op twaalf zette FC Porto de West-Vlaamse voetjes weer brutaal op de grond: 0-4. Ondanks die duidelijke uitslag had het toch anders kunnen lopen volgens Simon Mignolet.

Tot nu toe had de doelman van Club nog geen enkel doelpunt moeten toestaan. Die geweldige statistiek kan na woensdagavond de prullenbak in. "De wedstrijd begon moeilijk voor ons. Na een dom doelpunt liepen we achter de feiten aan", analyseert Mignolet de eerste helft bij Sporza.

Na die openingstreffer zou het nog lastiger worden voor Club om een resultaat te behalen. "Porto kon op de counter loeren en daar hebben ze de ideale spelers voor." Toch viel er na rust een geschenk uit de Brugse lucht. "Die penalty kwam ideaal, maar we pakten het moment niet. We hadden onze avond niet", vat Mignolet de gang van zaken samen.

Hoe je het ook draait of keert, Blauw-Zwart heeft nog eens verloren in de Champions League. Meer of minder wil Mignolet daar niet van maken. "Porto is de verdiende winnaar, dat moeten we accepteren. Dit zal niet lang blijven nazinderen. We willen ons nog altijd kwalificeren als groepswinnaar", besluit de doelman strijdvaardig.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie