PSG-trainer Galtier kijkt vol bewondering naar supertrio: De heilige graal

PSG-trainer Galtier kijkt vol bewondering naar supertrio: "De heilige graal"

26-10-2022 09:40
3

PSG won dinsdagavond met 7-2 (!) van Maccabi Haifi in de Champions League. De Parijse T1 Christophe Galtier was na de wedstrijd enorm onder de indruk van zijn sterrenteam bij Paris Saint-Germain.

PSG had dinsdag geen kind aan de bezoekers uit Israël. Na de galavoorstelling, waarin onder anderen Lionel Messi (2x), Kylian Mbappé (2x) en Neymar de weg naar doel vonden, verscheen Galtier vol trots op de persconferentie. "Ik zie ze elke dag samen op het trainingsveld en dan laten ze al vaak zien van een uitzonderlijk niveau te zijn. Als ze dat ook gezamenlijk tonen op een wedstrijddag dan is dat voor een trainer de heilige graal", zei Galtier. PSG is verzekerd van een plek in de knock-outfase.

Vitinha draaide zelf mee in de geoliede machine. De Portugese middenvelder stond aan de aftrap en zag van dichtbij hoe Messi, Mbappé en Neymar hun tegenstanders gek maakte met dribbels en perfecte combinaties. "Ik zat vanavond op de eerste rij om naar ze te kijken. We zijn allemaal inder de indruk, omdat ze dingen doen die anderen niet kunnen. Het is echt een voorrecht om dit van dichtbij mee te maken. Het was een geweldige avond."