'PSG ontkent verhaal over extreem Mbappé-contract en overweegt juridische stappen'

'PSG ontkent verhaal over extreem Mbappé-contract en overweegt juridische stappen'

24-10-2022 20:44
2

Paris Saint-Germain ontkent dat sterspeler Kylian Mbappé in drie jaar tijd 630 miljoen euro opstrijkt, dat meldt Fabrizio Romano. Eerder op maandag bracht Le Parisien nog de details van zijn lucratieve contract naar buiten. 

De 23-jarige Mbappé tekende in mei van dit jaar een nieuw driejarig contract in Parijs. Le Parisien zou inmiddels toegang hebben gehad tot de details van de overeenkomst die toen tot stand is gekomen. Daarin zou staan dat de superspits in drie jaar 630 miljoen euro verdient. Totale onzin volgens mensen binnen PSG

Romano liet via Twitter weten maandag te hebben gesproken met mensen binnen de club, die het verhaal ten sterkste ontkennen. 'PSG bevestigt dat het verhaal compleet onjuist is. Geen enkel detail is waar.' De kampioen van Frankrijk lijkt het hier overigens niet bij te laten zitten. De club zou zelfs overwegen om juridische stappen te ondernemen. Onlangs werd nog bekend dat de aanvaller zijn zinnen zou hebben gezet op een vertrek. Maar daar is volgens hemzelf niets van waar.