Speech van Geraerts na Club Brugge: Ik geef je twee dagen vrij”

Speech van Geraerts na Club Brugge: "Ik geef je twee dagen vrij”

24-10-2022 09:44 Laatste update: 09:16
7

Union Saint-gilloise heeft een grote prestatie geleverd tegen Club Brugge. De Brusselse club kwam van een 0-2 terug om uiteindelijk een punt thuis te houden tegen de landskampioen. Een knappe prestatie. Niet alleen op voetballend vlak maar ook mentaal was het een huzarenstukje. 

"Je hebt met je hart gespeeld", klonk het bij Karel Geraerts na het gelijkspel tegen Club Brugge. Tijdens zijn toespraak vlak na het laatste fluitsignaal in het midden van het veld zag Geraerts eruit als een trotse coach. En dat kon hij zijn, want wat zijn mannen presteerden was knap. 

"Ja, ik geloofde erin, want er is altijd een manier om iets te bereiken", zei Ismaël Kandouss na de wedstrijd. "Zelfs met een speler minder zijn we in staat om geen tegengoals meer te incasseren. En met de kwaliteit in ons team kan er altijd een doelpunt gemaakt worden”, aldus Kandouss. "Deze gemoedstoestand komt voort uit onze persoonlijkheid," vervolgt Kandouss. “We hebben allemaal een ingewikkeld verleden en we hebben allemaal moeten vechten om te komen waar we nu zijn”, getuigt de verdediger. “Het is te zien op het veld. We kunnen altijd terugkomen in de wedstrijd."

Aan het einde van zijn speech na de wedstrijd was Karel Geraerts gul: "Ik geef je twee dagen vrij!". Een goede rust na alle energie van zaterdagavond en voor nog een wedstrijd in Zweden die al beslissend kan zijn in de Europa League.