Club Brugge-pion Nielsen maakt indruk op bondscoach: Fenomenaal

Club Brugge-pion Nielsen maakt indruk op bondscoach: "Fenomenaal"

22-10-2022 21:00
3

Het WK staat voor de deur en heel wat spelers zullen de komende weken hun bondscoach proberen overtuigen om hen mee te nemen naar Qatar. Ook Casper Nielsen, die dicht bij een selectie voor het WK staat.

De middenvelder verliet afgelopen zomer Union in de hoop om zich bij Club Brugge in de kijker te spelen van de Deense bondscoach Kasper Hjulmand. Nielsen wist ook te overtuigen bij Blauw-Zwart en blonk al uit in de competitie en Europa.

Dat heeft ook Hjulmand opgemerkt. "Ik ben onder de indruk van Caspers prestaties in België", vertelt de Deense bondscoach bij Het Nieuwsblad. "Zijn verhaal is geweldig: Casper was jeugdinternational, ik volg hem al sinds hij een kind was, maar de laatste jaren belandde hij uit beeld. Maar kijk, hij heeft zich fenomenaal ontwikkeld."

En het ziet er nu ook naar uit dat Nielsen mag hopen op een WK-selectie, al is de concurrentie bijzonder pittig. "Met ook nog mannen als Eriksen. Casper moet zich evenwel geen zorgen maken: hij heeft de toekomst. Hij is nog maar 28, Nikolai Stokholm werd pas rond zijn 35ste een belangrijke speler voor Denemarken. Casper heeft nog een lange en mooie carrière in het verschiet", klinkt het.

De 28-jarige Nielsen wacht nog steeds op zijn debuut als international, maar werd wel al twee keer opgeroepen voor de nationale ploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie