Tot op dit moment weet ik nog altijd niet waarom Visser gefloten heeft... “

"Tot op dit moment weet ik nog altijd niet waarom Visser gefloten heeft... “

22-10-2022 11:10
2

Sporting Charleroi ging vrijdag opnieuw de boot in. Tegen Cercle Brugge verloren de Zebra's met 4-1. Daan Heymans beseft dat Charleroi momenteel in de hoek zit waar de klappen vallen.

In de 67e minuut bij een 2-0 achterstand scoorde Heymans namens Charleroi via een strafschop. Nadien kregen de bezoekers nog twee doelpunten tegen. "Iedereen binnen de club is op zoek naar de reden. Het is al enkele weken te weinig, het moet zo snel mogelijk veranderen", noteerde Sporza uit de mond van Heymans.

Omstreden strafschop
Wat loopt er dan nu mis bij Charleroi? "We willen ons te veel tonen, terwijl we soms voor efficiëntie moeten kiezen. Die strafschop? Tot op dit moment weet ik nog altijd niet waarom Visser gefloten heeft ..." Pas na een tussenkomst van de VAR en een onderhoud van meer dan twee minuten ging de bal op de stip na een handsbal van Jean Marcelin. 

In zijn eerste veertien matchen van het seizoen pakte Charleroi zestien punten. De spelersgroep staat nog altijd achter trainer Edward Still. "Het vertrouwen in de coach en in de groep is bij mij nog altijd heel groot en ik denk dat ik voor de hele groep mag spreken", aldus nog Heymans.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie