Nielsen (Club Brugge) oog in oog met ex-club Union: Weerzien wordt hartelijk

Nielsen (Club Brugge) oog in oog met ex-club Union: "Weerzien wordt hartelijk"

21-10-2022 08:05
5

Tussen 2019 en 2022 was Casper Nielsen een van de publiekslievelingen bij Union. Afgelopen zomer ruilde de Deen het Dudenpark in voor Jan Breydel. Komende zaterdag keert Nielsen terug naar het oude nest voor de kraker tussen Union en Club Brugge.

Na het vertrek van Nielsen is Senne Lynen zijn vervanger. Het jeugdproduct van Club Brugge sprak zich bij Het Nieuwsblad uit over Nielsen. “We kwamen prima overeen en hadden een goede klik. Trouwens, we hadden ook samen indruk kunnen maken op het middenveld”, zei Lynen. “Ik ga Casper wellicht een paar keer in mijn zone zien opduiken. Tijdens de wedstrijd zijn we geen vrienden, erna wel weer gewoon”, zo citeerde Het Nieuwsblad.

Ook Union-CEO Philippe Bormans deed zijn zegje over de ex-Unionist. “Ondanks die andere kleur is Casper altijd welkom op Union. Het weerzien wordt zeker hartelijk, al zijn we er niet te hard mee bezig.” Bormans zag met Nielsen een absolute sterkhouder van het sprookjesjaar vertrekken, maar ook zonder de Deense middenvelder loopt het goed voor Union. “Wij hebben de voorbije weken getoond dat we ook zonder Casper een stevige ploeg zijn. Wij gaan uit van onze eigen sterkte”, aldus Bormans.

Zaterdag om 20u45 kruisen Union Saint-Gilloise en Club Brugge de degens in het Joseph Mariënstadion. De inzet: de derde plaats. Momenteel tellen de kampioen en de vicekampioen allebei 28 punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie