Ødegaard waarschuwt ploegmaats van Arsenal: We kunnen het niet rustig aan doen

Ødegaard waarschuwt ploegmaats van Arsenal: "We kunnen het niet rustig aan doen"

20-10-2022 18:33
0

Martin Ødegaard heeft zijn Arsenal-ploeggenoten voorafgaand aan het duel met PSV gewaarschuwd. De Noor sprak met de clubkanalen van The Gunners en benadrukt dat PSV in goede vorm verkeert.

"Als je naar de clubs in de groep kijkt, zou je zeggen dat PSV waarschijnlijk de sterkste tegenstander is", begint de aanvallende middenvelder. "Bodø/Glimt is sterk thuis. Het zal dus interessant zijn om te zien wat er gebeurt als PSV daar speelt. Maar het zal voor ons vanavond een grote test zijn. PSV heeft dit seizoen al zoveel gescoord, vooral in de afgelopen weken. Ze hebben voorin veel kwaliteiten rondlopen. Het is een zeer gevaarlijke ploeg."

Ødegaard ziet veel kwaliteit rondlopen in de Europa League. "We staan eerste in de groep na drie wedstrijden, maar we kunnen het niet rustig aan doen. De uitdaging het toernooi te winnen zal fantastisch zijn. Maar dat is wat we willen, strijden voor de prijzen." 

Arsenal en PSV trappen donderdagavond om 19.00 uur af in het Emirates Stadium. De Engelsen leiden in Groep A met negen punten uit drie wedstrijden. PSV volgt op de tweede plaats, met zeven punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie